Cristiano Ronaldo rekao saigračima

"Idem iz Madrida, odlučio sam, nema nazad"

Nevjerovatna afera koja potresa ovih dana Real Madrid i Cristiana Ronalda danas je dobila svoj nastavak.

Portugalski as i zvanično najbolji fudbaler svijeta za prošlu sezonu, Cristiano Ronaldo, navodno je odlučio nakon optužbi za utaju poreza da napusti Španiju i u drugoj zemlji nastavi svoju karijeru.

Da te špekulacije uopšte nisu naivne, potvrdila je i ugledna španska Marca, koja ovog jutra donosi veoma zanimljive informacije. Naime, Ronaldo, koji se trenutno nalazi u kampu reprezentacije Portugala pred Kup Konfederacija, poručio je saigračima iz reprezentacije da će napustiti Real.

"Idem iz Madrida. Odlučio sam, nema nazad", navodno su riječi Ronalda, a prenosi ih Marca. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, postoje i oni koji više vjeruju u drugu, skrivenu namjeru Cristiana Ronalda. Naime, mnogi smatraju da je ovo samo taktika Portugalca kako bi dobio veću platu u Madridu i čim se to dogodi, smirit će se te će prestati sanjati o odlasku.

Šta će od svega na kraju bti, ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.