Espanyol želi našeg napadača

Kenan Kodro dobio novu ponudu

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Kenan Kodro ovog ljeta će gotovo sigurno promijeniti klub nakon što je Osasuna ispala u niži rang španskog fudbala.

Kodro iza sebe ima veoma dobru sezonu u kojoj je pokazao da se radi o sjajnom napadaču, a dovoljno govori činjenica da se svojim igrama izborio i za poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Nakon što je Osasuna ispala u La Ligu2 odmah se počelo špekulisati gdje će bh. napadač nastaviti svoju karijeru, a ponuda ima na pretek.

Naime, interes za našeg napadača pokazali su Athetic Bilbao, Deportivo Alaves i Real Sociedad, a sada se u borbu za Kodru uključio i još jedan španski klub. Radi se o Espanyolu koji je spreman na konkretne pregovore sa napadačem reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Poznato je da Kodru ne žele samo timovi iz Španije jer su interes pokazali i neki klubovi iz Engleske, te turski Trabzonspor. Međutim, mediji na Pirinejima navode da će Kodro najvjerovatnije ostati i dalje u Španiji, a o gdje će nastaviti karijeru vjerovatno ćemo saznati nakon odmora na kojem se nalazi naš 23-godišnji napadač.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.