Kodro pakira kofere?! Žele ga tri kluba iz Španije

Napušta Osasunu

Kodro pakira kofere?! Žele ga tri kluba iz Španije

Kenan Kodro je definitivno na slatkim mukama. Mnogi bi bh. napadača željeli vidjeti u svom rosteru, a relativno povoljna cijena njegovih papira otvara mu veliki broj mogućnosti za dobar transfer u ljetnom prijelaznom roku. 

Kodrina Osasuna je ispala u Segundu i on je među osmoricom fudbalera koji žele da napuste klub, svjesni da zaslužuju više od drugoligaškog fudbala. Ako je suditi prema pisanju španskih medija, problema sa pronalaskom nove sredine neće imati s obzirom da ga žele tri kluba iz Primere.

Naime, elgoldigital.com tvrdi da su u igri za dovođenje Kodre Athletic Bilbao, Deportivo Alaves i Real Sociedad u kojem je ujedno i napravio prve korake. U prvom timu nikada nije dobio priliku i sreću je 2015. godine potražio u Osasuni, što se ispostavilo kao odličan potez, obzirom da se u tom klubu u međuvremenu isprofilisao i dobio priliku da igra u jednoj od najjačih liga.

Interesantno je da je za dva od pomenuta tri kluba igrao njegov otac Meho, tačnije za Real Sociedad i Deportivo Alaves. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zasad kod Kodre nema žurbe. Još ranije je istakao kako mu je cilj najprije se dobro odmoriti od naporne sezone...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi