Ever Banega se vraća u Španiju?
Foto: EPA

Argentinac na meti Espanyola

Ever Banega se vraća u Španiju?

Španski Espanyol je još jedan klub zainteresovan za usluge "odbačenog" fudbalera Intera Evera Banege. Banegina cijena je 12 miliona eura, a prije Espanyola, interes za Argentinca je pokazao i meksički Tigres.

Banega je u Inter stigao prošlog ljeta, ali se nije uspio nametnuti kao važan dio ekipe. A sada se čini i da novi trener Intera Luciano Spalletti ne računa na Banegu naredne sezone.

Prema italijanskom Sky Sportu španski klub već duže vremena prati Banegu, ali za sada nisu zadovoljni činjenicom da bi za 29-godišnjeg veznjaka morali platiti 12 miliona eura, pa se očekuje da će čelnici Espanyola stupiti u pregovore sa Interom kako bi pokušali sniziti Baneginu cijenu.

Ever Banega je u Inter došao iz Seville 2016. godine, a od svog dolaska je u dresu Nerazzurra odigrao 28 utakmica u kojima je uspio postići šest golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti