Foto: EPA

Jurgen Locadia želi u United

Zvijezda PSV-a: San mi je igrati za Manchester United

S. Bošković

Napadač PSV-a Jurgen Locadia otkrio je da mu je san igrati za Manchester United. 

Dvadesettrogodišnji fudbaler impresionirao je sve na svom debiju za PSV kad je 2012. godine postigao hat-trick protiv Venla. 

Od tad je Locadia odigrao 160 utakmica za PSV i postigao 53 pogotka, a sad je sve bliže odlasku u neke od najjačih timova u Evropi. 

"Manchester United je moj san, no moram ići korak po korak. Kao što je Georginio Wijnaldum išao, preko Newcastlea do Liverpoola", rekla je zvijezda PSV-a za nizozemske medije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Veliki broj bivših igrača nizozemskog velikana je zaigralo za Manchester United, a neki od njih su Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy, Ji-Sung park i Memphis Depay. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.