Vezista dogovorio dolazak na Grbavicu

Ramovića ljekarski dijele od potpisa sa Željom na tri godine

Samir Mlaćo

Nakon ljekarskih pregleda koji su zakazani u ponedjeljak, 24-godišnji vezista Sinan Ramović potpisat će trogodišnji ugovor sa Željezničarom.

Ramović je sinoć obavio razgovor sa čelnim čovjekom FK Mladost Doboj Kakanj Mensurom Mušijom, klubu u kojem je proveo posljednju sezonu, a rastanak je bio na sasvim korektan način, što i jeste bio cilj obje strane.

Na Grbavicu ovaj 24-godišnjak dolazi kao slobodan igrač, a nakon što obavi ljekarski pregled priključit će se svojim novim saigračima na pripremama na Kupresu.

Plavi se već četvrti dan nalaze na Kupresu, a od sinoć je poznato da će u narednih šest mjeseci na posudbu iskusni Samir Bekrić koji je postigao dogovor sa čelnicima kluba. Očekuje se dolazak i Sandra Gotala, hrvatskog napadača, dok su čelnici Želje u potrazi za riješenjem na lijevoj poziciji.

Kontakti su ostvareni sa Josipom Projićem, 29-godišnjim članom Napretka iz Kruševca, koji je jučer potpisao novi ugovor sa tim timom, ali je za SportSport.ba potvrdio da može napustiti klub u slučaju dobre ponude, te da je sa tim upoznao i ljude iz Željezničara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.