Beganović se priključio pripremama Željezničara

Nakon obaveza prema reprezentaciji

Beganović se priključio pripremama Željezničara

S. Mlaćo

Pripremama Željezničar na Kupresu, kako je to već i najavljeno, danas se priključio mladi reprezentativac BiH Dženis Beganović koji će od 17:30 sati obaviti i svoj prvi trening.

Beganović je posljednju polusezonu proveo u Metallegheu iz Jajca, te ubilježio 13 nastupa, ali nije se upisivao u listu strijelaca. Nakon epizode u timu iz Jajca, Beganović se priključio pripremama U-21 reprezentacije naše zemlje te na terenu proveo 80. minuta u minimalnom porazu od odgovarajuće selekcije Švicarske (0:1).

Ugovor sa Željezničarom ovog 21-godišnjeg napadača veže do ljeta 2018. godine i on će prema svemu sudeći i ostati na Grbavici.

Navijači Željezničara posebno pamte Beganovićev pogodak u prvom susretu drugog pretkola Evropske lige u Mađarskoj protiv Ferencvaroša u pobjedi Plavih 1:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Beganović je tada u 90. minuti donio Želji pobjedu, te osvojio velike simpatije samih navijača.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi