Ramović na korak do Željezničara

Dogovorio uslove, priključuje se Plavima

Ramović na korak do Željezničara

Samir Mlaćo

Trakavica oko prelaska Sinana Ramovića u Željezničara prema svemu sudeći konačno je završena.

Naime, Ramović je jučer obavio još jedan razgovor sa čelnicima Plavh sa Grbavice, te dogovorio sve uslove. 

Ovaj 24-godišnji vezista već sutra ili u ponedjeljak će se priključiti pripremama Željezničara na Kupresu, a kako saznaje SportSport.ba konačna potvrda ovog transfera desit će se večeras.

Naime, Ramović se večeras obaviti razgovor sa alfom i omegom FK Mladosti Doboj Kakanj Mensurom Mušijom, kluba u kojem je proveo posljednju sezonu. Ramović na Grbavicu dolazi kao slobodan igrač, ali sa svojim sada beć bivšim klubom želi se rastati na fer i korektan način, s obzirom da je postajala opcija i produženja ugovora koji je istekao na kraju minule sezone BH Telecom Premijer lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko se ne desi nešto neočekivano, Ramović će staviti paraf na ugovor sa Željom, te pojačati vezni red tima sa Grbavice.

Ovaj 24-godišnjak u protekloj sezoni za Mladost je upisao 25 nastupa uz pet pogodaka te sedam asistencija, a u Kupu BiH je dodao četiri nastupa tri pogotka i četiri asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi