Kapiten Zrinjskog o Mariboru

Stojkić: Maribor je danas slabiji nego prije tri godine

Edmir Škorić

Kapiten Zrinjskog Pero Stojkić poput svog šefa Blaža Sliškovića zadovoljan je ishodom današnjeg žrijeba u Nionu.

Zrinjski je za protivnika kao i prije tri godine dobio tim Maribora kojemu su se u Mostaru i na Kupresu ovog puta obradovali.

“Uzimajući u obzir koga smo sve mogli izvući, moramo biti zadovoljni. Maribor je blizu i danas je to tim s kojim se može igrati. U dvije utakmice sve je moguće, a ja se nadam najboljem”, rekao je Stojkić, koji je kapitensku traku nosio na utakmicama protiv Maribora igranim prije tri godine.

“Danas je to drugačiji tim i prema mom mišljenju znatno slabiji od onog koji nas je eliminisao. Tad sun as prošli teškom mukom, a ovog puta se nadam da ćemo mi eliminisati njih”, dodao je Stojkić.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.