Pehar i Blaić napuštaju Zrinjski?

Na izlaznim vratima

Pehar i Blaić napuštaju Zrinjski?

Na sinoćnjem treningu Zrinjskog na stadionu pod Bijelim Brijegom pojavila su se 33 igrača, a jedino je izostao golman Kenan Pirić koji je dobio produženi odmor.

Na večerašnjem treningu smanjen je broj u kadru trenera Blaža Sliškovića, a izostali su Zvonimir Blaić, Mate Pehar, te Ivan Sušić i Vencel Kožul koji su prošle sezone bili na posudbama.

Iako službene potvrde iz kluba još nema, evidentno je da su navedeni na izlaznim vratima Zrinjskog.

Uvodna tri dana priprema Plemići će odraditi u Mostaru, a nakon slobodnog dana u nedjelju, trenažni proces u ponedjeljak će nastaviti na Kupresu, gdje će se zadržati do petka, a zatim u drugom ciklusu od 26. juna do 2. jula.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi