Aguero umjesto Sancheza?

Guardiola predložio ludu razmjenu Wengeru

Edmir Škorić

Manchester City je navodno predložio Arsenalu veliku razmjenu igrača.

Manchester City se već neko vrijeme zanima za Alexisa Sancheza i Pep Guardiola spreman je da za Čileanca Topnicima da Sergija Aguera.

Aguero nije baš omiljen kod Guardiole, a Arsenal neumoljivo traži napadača i možda je prijedlog s Etihada izuzetno dobar za Topnike, a na Emiratesu će sasvim sigurno dobro razmisliti o ponudi.

Mada, poznat je Wengerov stav da svoje najbolje igrače ne pušta najvećim rivalima, iako bi dolazak Aguera bio velika stvar za Arsenal. No, s druge strane gubitak Sancheza bio bi pravi hendikep.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada je na vodstvu Arsenala da razmisli o ponudi, pa ko zna, možda Aguero naredne sezone bude nosio crveno-bijeli, a Sanchez svijetlo plavi dres. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.