Uskoro postaje slobodan igrač

Edvin Rastoder potpisuje za Olimpik

Samir Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas će krenuti put Bjelašnice, gdje će se pripremati za novu sezonu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Olimpik je do sada doveo veliki broj novih igrača, te će Vukovi sa Otoke gotovo sigurno biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta i povratak u Premijer ligu BiH.

Timu sa Otoke na Bjelašnici će se kako saznaje SportSport.ba priključiti i 20-godišnji lijevi bek Edvin Rastoder, kojem 30.06. ove godine ističe ugovor sa FK Sarajevo.

Rastoder je posljednju polusezonu na posudbi u visočkoj Bosni i nema sumnje da se radi o velikom potencijalu koji će kod Mirze Varešanovića, novog šefa stručnog štaba Olimpika, imati priliku da pokaže svoje kvalitete.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rastoder je i nekadašnji juniorski reprezentativac naše zemlje, a već je dogovorio uslove sa svojim novim timom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti