Igrao za Inter Zaprešić

Još jedno novo ime u Mladosti: Potpisao i Mujagić

Nova akvizicija bh. premijerligaša Mladosti iz Doboja kod Kaknja je Abid Mujagić. 

Mujagić je drugi dio prošle sezone proveo u Interu iz Zaprešića, a nakon što je sa ovim hrvatskim prvoligašem nedavno dogovorio raskid saradnje, odlučio se na povratak u Bosnu i Hercegovinu. 

Imao je Mujagić 'na stolu' nekoliko opcija, međutim Mladost se pokazala kao najkonkretnija u borbi za njegovo dovođenje, pa je ovaj 23-godišnji fudbaler u konačnici i prihvatio ponudu.

U našoj zemlji Mujagić je ranije nastupao za Zvijezdu i Goražde, a veliki dio karijere proveo je i u Češkoj gdje je igrao za Most, Usti nad Lebem, Kolin, Teplice i Roudnice nad Lebem.

Bio je također i omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovinu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.