Čomor potpisao za Mladost DK

Stiže iz Krupe

Čomor potpisao za Mladost DK

Dres Mladosti iz Doboja kod Kaknja u narednoj premijerligaškoj sezoni će nositi i defanzivac Denis Čomor. 

Ovaj 27-godišnji fudbaler je danas dogovorio sve uslove sa ekipom Mladosti i potom potpisao jednogodišnji ugovor, a u ovaj klub dolazi iz Krupe za koju je nastupao u proteklih godinu dana. 

Čomor će dolaskom u Mladost osnažiti konkurenciju u zadnjoj liniji, a inače ovo mu je peti klub u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri. Pored Krupe ranije je još igrao za Olimpik, Slaviju i Sarajevo. 

"Karijeru ću nastaviti u Mladosti. Danas smo potpisali ugovor", potvrdio nam je Čomor. 

U ovom prijelaznom roku Mladosti je dovela veliki broj igrača, ali najzvučnije pojačanje je, svakako, Adnan Zahirović koji je eri Safeta Sušića bio standardan član "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi