Nakon vrijedne pobjede

Fudbaleri Širokog Brijega ispraćeni aplauzom

Široki Brijeg je večeras na Pecari savladao kazahstanski Ordabasy rezultatom 2:0 i tako došao u dobru poziciju da se plasira u 2. pretkolo Evropske lige.

Naš predstavnik je slavio golovima Ivana Krstanovića iz 37. i 45. minute susreta, a publika na dobro ispunjenoj Pecari mogla je uživati u zaista dopadljivoj predstavi svog kluba koji je mogao postići i više od dva pogotka.

Zadovoljstvo navijača najbolje se moglo vidjeti nakon završetka utakmice, kada su fudbaleri Širokog Brijega dobili aplauz prilikom izlaska sa terena.

Revanš meč Ordabasyja i Širokog Brijega igra se narednog četvrtka u Almatyju.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.