Arda se baš zapustio

Nije ni čudo što se Barca želi riješiti Arde Turana

Edmir Škorić

Arda Turan se oprostio od turske reprezentacije, posvađao s novinarima, izgubio bogatstvo zbog kockanja i tu nije kraj lošim stvarima.

Turana u posljednje vrijeme ne ide i sve što dolazi vezano za njega nekako je negativno, počevši od fizičkog obračuna s novinarom u avionu sredinom mjeseca.

Nakon toga je poručio da neće igrati za reprezentaciju Turske, a sada je na pragu odlaska iz Barcelone i uz sve to ima užasnih problema s kockanjem.

Kao šlag na kraju dođu paparazzo fotografije s plaže iz Turske, na kojima se vidi kako je Arda "izvalio" stomak i kako najmanje trenutno misli u nogometu, a nekada je baš obećavao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.