Navijači Barce bijesni: Turan odbio potpisati Messijev dres

Navijači Barce bijesni: Turan odbio potpisati Messijev dres

Adnan Beganović

Jedan od najboljih turskih fudbalera, Arda Turan, prije nekoliko dana potpisao je ugovor sa slavnom Barcelonom što je u njegovoj zemlji izazvalo veliko oduševljenje.

Turan je jako cijenjen u Turskoj, a u Istanbulu, tačnije u kvartu Bayrampasa je nedavno dobio ulicu. Tokom ceremonije imenovanja ulice Turanovim imenom bilo je jako zanimljivo.

Naime, Turanu je u jednom trenutku predan Barcelonin dres s imenom Lionela Messija, a od turskog fudbalera je zatraženo da ga potpiše,

Međutim, Turan to nije učinio, što je razočaralo navijače njegovog novog kluba koji su mu putem društvenih mreža zamjerili na takvom ponašanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti