Vojvodić izvršio prozivku

Počele pripreme Sloge iz Siminog Hana

Emir Dindić

Šef stručnog štaba Sloge iz Siminog Hana Darko Vojvodić danas je izvršio prozivku i počeo sa pripremama za slijedeću sezonu Prve lige FBiH. 

Sloga će prvi dio priprema odraditi u Tuzli, a 17. jula će otići na Kupres gdje će odraditi drugi dio priprema. 

Prozivci se odazvalo 25 igrača, a to su bili: 

Mirza Hamzabegović, Jasmin Moranjkić, Selvedin Islamović, Mirza Musić, Mahir Vejzović, Selver Ahmetović, Darjan Todorović, Budimir Starčević i Dejan Širanović, Mirel Ibrahimović. Almir Omerović, Alen Habibović, Haris Bećić, Alen Čerkić, Kenan Moranjkić, Edin Dugalić, Jovo Kojić, Stanko Ostojić, Adnan Zulić, Ivan Kostić, Stefan Vukmirović, Muris Pirić, Joco Stokić. 

U ponedjeljak se očekuje da se pripremama priključe i Samir Efendić i Nemanja Stjepanović. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjetimo,  Sloga je u ovom prelaznom roku dovela osam novih igrača, a klupski cilj u predstojećoj sezoni je ulazak u Premijer ligu BiH. 

Pomoćnici Vojvodića biće Mensur Dedić, Selvir Mujić i Mevludin Burić. 

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.