Četvrta provjera za Plemiće

Zrinjski siguran protiv Viteza

  Fudbaleri Zrinjskog u četvrtoj kontrolnoj utakmici danas su Tomislavgradu pobijedili Vitez. 

Nakon pobjede nad Tomislavom i dva trijumfa protiv GOŠK-a, mostarski klub je danas za protivnika imao ekipu Viteza koju je savladao sa 2:0 golovima Ćavara u 61. i Ćosića u 66. minuti. 

Zrinjski će posljednju provjeru uoči prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv Maribora imati u srijedu u Mostaru protiv tuzlanske Slobode. 

Slišković je protiv Viteza koristio sljedeće igrače: Bandić (od 46. Kozić), Galić, Laštro, Lučić, Ćosić, Pezer (od 46. Perišić), Ćavar, Jazvin (od 70. Kukoč), Kobiljar (od 60. Hajdarević), Todorović, Mrkaić (od 20. Mulahusejnović)

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski  - Vitez 2:0

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.