Zrinjski u srijedu domaćin Slobodi

Pripreme za Maribor

Zrinjski u srijedu domaćin Slobodi

Zrinjski do utakmice prve utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv Maribora čekaju još dvije provjere. 

Danas od 18 sati u Tomislavgradu Plemiće će testirati Vitez, dok će u srijedu u 19 sati u Mostaru gostovati Sloboda. Klub iz Tuzle posljednji je protivnik Zrinjskog u prošloj sezoni u kojoj su Mostarci uspjeli odbraniti naslov prvaka BiH.

Blaž Slišković će ekipu za vikend vratiti u Mostar, gdje će trenirati do meča s Mariborom. Temperatura na Kupresu znatno je manja nego u Mostaru, što je dodatni razlog za raniji povratak u grad, kako bi se igrači do Maribora navikli na napore po visokim temperaturama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prva utakmica drugog pretkola Lige prvaka, između Zrinjskog i Maribora igra se u srijedu, 12. jula u 19 sati.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi