Ekipa iz Siminog Hana sve jača

Stjepanović i Stokić potpisali za Slogu

Edmir Škorić

Prvoligaš iz Siminog Hana, FK Sloga, doveo je nova pojačanja i time nastavio da slaže sjajan tim za Premijer ligu.

Azmir Husić u Siminom Hanu stvara respektabilnu ekipu koja je zrela za Premijer ligu BiH, što je i cilj Sloge, da se naredne sezone u Prvoj ligi FBiH izbori za prvo mjesto i ostvari historijski uspjeh.

Brojna zvučna imena stigla su u Slogu ovog ljeta, a sada je klub zvanično potvrdio angažmane napadača Joce Stokića i iskusnog veznjaka Nemanje Stjepanovića.

Stokić je došao iz Čelika, dok je Stjepanović nedavno raskinuo ugovor sa Slobodom. Kako su ranije stigli drugi igrači s bogatim iskustvom igranja u Premijer ligi, sve osim ulaska u Premijer ligu za Slogu će biti veliki neuspjeh.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.