Radovanović napustio Slogu: Zaslužio sam da znam istinu

Iskusni napadač napustio tim iz Simin Hana

Radovanović napustio Slogu: Zaslužio sam da znam istinu

S. Mlaćo

Sloga Simin Han u narednoj sezoni bit će jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Veliki broj igrača stigao je u Slogu, ali u narednoj sezoni član ovog kluba neće biti Igor Radovanović, 31-godišnji napadač koji se nije dogovorio sa čelnicima kluba o produženju saradnje.

"Sloga je za mene završena priča. Nisu ispali korektni na kraju, obećano mi je da bilo da ćemo se lako dogovoriti i da neće biti problema oko produženja ugovora. Osjetio sam da me ne cijene kao igrača, a ni kao čovjeka i uzeo sam ispisnicu. Poslije sezone u kojoj sam i po svim statističkim parametrima bio najbolji i najkorisniji igrač zaslužio sam bar da znam pravu istinu na vrijeme, a ne da sa tri različite strane u klubu slušam različite priče dan prije prozivke. Klubu i šefu Darku Vojvodiću želim mnogo uspjeha na sportskom planu, a Azmiru Husiću također mnogo sreće u privatnom i poslovnom životu", kazao je Radovanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U minuloj sezoni Prve lige Federacije BiH Radovanović je upisao 28 nastupa uz 14 pogodaka i jednu asisteniju, te na terenu proveo ukupno 2.193 minute. Ovaj iskusni napadač do sada je nastupao za Slaviju, Čelik, Slobodu, Domžale, Željezničar, rumunski Piatra Neamt, belgijski Tienen....

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi