Zakuhao sa saigračem iz Bayerna

Vidal progovorio o sinoćnjem sukobu sa Kimmichom

Sinoćnju finalnu utakmicu Kupa Konfederacija između Njemačke i Čilea (1:0) je, između ostalog, obilježio sukob dvojice fudbalera Bayerna koji su bili na suprotnim stranama.

U 59. minuti su se sukobili Arturo Vidal i Joshua Kimmich, koji su se prilično ozbiljno posvađali i u jednom trenutku se čak činilo da će se i fizički obračunati.

Dan nakon utakmice, Arturo Vidal je u izjavi za medije prokomentarisao sukob sa saigračem iz Bayerna, kojem je tom prilikom poručio da "manje priča".

"Kimmichu sam rekao da manje priča, a više djeluje na terenu. Bila je to prilično ozbiljna svađa i imali smo nešto da razjasnimo, ali i glave su nam bile vruće", započeo je Vidal, koji je potom nastavio:

"Nismo se vidjeli nakon završetka utakmice, ali svakako hoćemo na pripremama Bayerna za dvadesetak dana. Kimmich i ja smo svejedno i dalje prijatelji".


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti