Legendarni menadžer Manchester Uniteda se obrušio na agenta

Ferguson opleo po Raioli: On je vreća g***na!

D. Rakanović

Legendarni menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson nazvao je agent Paula Pogbe i mnogih drugih poznatih igrača Minu Raiolu vrećom go***a.

Pogba je 2012. godine napustio Old Trafford, a prema riječima Fergusona United je tada dao veoma dobru ponudu Pogbi koju su Paul i njegov agent odbili. Poslije četiri sezone u Juventusu, Manchester je kupio Francuza za 100 miliona eura.

Ferguson je ove sedmice održao predavanje na kojem ga je jedan od posjetitelja upitao kako niko u klubu nije prepoznao talent koji nosi u sebi Paul Pogba? Legenda Crvenih đavola se blago nasmijao i odgovorio u svom stilu. 

"Paul Pogba? Imao je lošeg agenta. Vreću go***a. Svi u klubu su dobro znali koliki je on talent i još uvijek je. Tada smo mu ponudili najbolji mogući ugovor", rekao je Ferguson. 

"U fudbalu imaju dva agenta koje ne mogu da smislim, jedan od njih dvojice je Mino Raiola", rekao je Ferguson. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.