Raiola otkriva Zlatanove planove za budućnost
Foto: EPA

Ističe da Ibrahimović želi ostati u Engleskoj

Raiola otkriva Zlatanove planove za budućnost

Iako pristižu informacije da se Zlatan Ibrahimović odlično oporavlja nakon teške povrede, njegova budućnost je još uvijek pod velikim znakom pitanja. 

Ibrahimović koji je protekle sezone, sve do povrede križnih ligamenata na utakmici sa Anderlechtom u Ligi Evrope, bilježio odlične partije, i dalje privlaći pažnju mnogih klubova, a njegov menadžer Mino Raiola je za britanski TalkSport govorio o budućnosti svog klijenta.

Raiola nije želio otkriti mnogo, ali je istakao da Zlatan ima mnogobrojne ponude za nastavak svoje karijere.

"Postoji mogućnost i da će ostati u Unitedu, ali i da neće. Razgovarali smo, on ima puno ponuda koje ćemo morati detaljnije procijeniti", istakao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imao je fantastičan period u Unitedu, a sada je na nama i na klubu da odlučimo. Imamo datum do kojeg planiramo donijeti odluku, ali sada je vrijeme za oporavak", izjavio je Raiola, pa dodao:

"On želi ostati u Engleskoj. Ako vidi da je vrijedan dio Unitedove ekipe, ostat će. Ali on zna da može biti vrijedno pojačanje i za druge vrhunske ekipe. Mislim da je pošteno da prvo razgovaramo sa Manchester Unitedom i vidimo šta žele obje strane."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije