Golman Širokog Brijega

Bilobrk: Nećemo se zadovoljiti samo pobjedom nad Ordabasyjem

D. Rakanović

Granitna odbrana Širokog Brijega na čelu s odličnim Lukom Bilobrkom koji u dvije utakmice protiv kazahstanskog Ordabasyja nije loptu vadio iz svoje mreže, izdržala je sve nalete protivnika, te zahvaljujući pobjedi iz prve utakmice klubu omogućila plasman u drugo pretkolo u kojem Širokobriježani za protivnika imaju škotski Aberdeen.

“Zrelo smo odigrali utakmicu, a sve to bilo je dovoljno za naredni krug i ostvarenje cilja. Stručni štab je odličmo analizirao igru protivnika, a igrači su na terenu sve to sproveli u djelo. Svi zaslužuju čestitke na uspjehu“, rekao je Bilobrk za SportSport.ba.

U narednom pretkolu Široki za protivnika ima škotski Aberdeen.

“Nećemo se zadovoljiti jednim pretkolom, već ćemo pokušati ostvariti pobjede i nad Škotima koji su veliki favorit u ovom dvomeču. Respektujemo ih, ali se nikoga ne bojimo. Vjerujem da će publika na Pecari i cijeloj BiH uživati u našoj lijepoj igri protiv Aberdeena. Na kraju moram da kažem da mi je istinski žao što i Sarajevo nije prošlo dalje“, dodao je golman Širokog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.