Čeka na novi angažman

Dupovac: Uvijek postoji mogućnost da se vratim u Sarajevo

Edmir Škorić

Nakon što je Split zbog financijskih problema ostao bez licence i nakon što je izbačen u treću ligu, Amer Dupovac je ostao bez kluba.

Dupovac je trenutno slobodan igrač, ali po svemu sudeći, neće imati problema kada je odabir novog u pitanju. Prema našim informacijama, za 26-godišnjeg defanzivca se zanima dosta timova, mada Dupovac ne želi govoriti o imenima.

"Postoje određeni kontakti, ima poziva, ali još nisam odlučio. Ne mogu vam reći imena klubova, ali postoje razne mogućnosti", rekao je Dupovac za SportSport.ba.

Pojavile su se i glasine da bi mogao obući dres bivšeg kluba s Koševa, gdje se i proslavio, a bivši mladi bh. reprezentativac ne želi ništa otkrivati, ali...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pa naravno da uvijek postoji mogućnost da opet zaigram za Sarajevo. No, ne mogu ništa potvrditi", dodao je Dupovac, koji je prije Splita nastupao još za moldavski Sheriff.

U Sarajevu je odigrao preko 100 utakmica, a svojevremeno je nosio i kapitensku traku, te je bio među omiljenim igračima kod navijača na Koševu. Hoće li se vratiti na Koševo, to sa sigurnošću ni sam ne može reći.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.