Amer Bekić odlazi u kazahstanski Tobol?

Dojučerašnji član FK Sarajevo na pragu novog kluba

Amer Bekić odlazi u kazahstanski Tobol?

Samir Mlaćo

Nakon što nije želio produžiti ugovor sa FK Sarajevo, Amer Bekić, 24-godišnji ofanzivac prema svemu sudeći pronašao je novi klub

Naime, Bekić je u pregovorima sa kazahstanskim Tobolom, a izvor blizak ovom nogometašu za SportSport.ba je potvrdio da ugovor još uvijek nije potpisan.

"Pregovori su u toku, kontakti postoje".

Bekić je u prošloj sezoni odigrao 30 utakmica u dresu Sarajeva, te postigao sedam golova i dodao jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije Sarajeva, nastupao je za Zrinjski i Slobodu, a za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je osam nastupa.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi