Kadušić: Teško je naći prave riječi nakon utakmice

Kadušić nakon Zarije

Kadušić: Teško je naći prave riječi nakon utakmice

Midhat Šljivak

Kada je Advan Kadušić pogodio s bijele tačke u 34. minuti meča protiv Zarije Balti, činilo se kako će Bordo tim lagano i uvjerljivo dobiti moldavskog predstavnika.

Ipak, na kraju je Zaria nakon penala prošla u dalju fazu takmičenja, a fudbaleri Sarajeva se sada okreću Premijer ligi BiH.

Kadušiću je jako teško palo ispadanje od Moldavaca.

"Koristim priliku da se zahvalim svim našim navijačima na velikoj podršci od prve do posljenje minute. Teško je naći prave riječe poslije susreta protiv Zarije, jer smo bili mnogo bolji protivnik i ostaje žal što nismo izborili plasman u narednu rundu takmičenja, kako zbog navijača, tako i zbog nas igrača i daljnjih utakmica na evropskoj sceni. Vjerujem da ćemo preostalo vrijeme do početka Premijer lige BiH adekvatno iskoristiti i spremni dočekati prvo kolo i domaću utakmicu protiv Zrinjskog.“, rekao je Kadušić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svoje viđenje utakmice, prenio imao je i Samir Radovac. 

"Igrali smo dobro, dominirali smo tokom čitavog susreta i stvarali veliki broj prilika i ostaje žal što nismo prošli dalje. Moramo nastaviti sa našim radom kako bi u dobrom stanju dočekali početak prvenstva", rekao je Radovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi