Korak ispred svih

Jeste li vidjeli kako je Lukaku izgledao sa 13 godina?

Endin Čaušević

Belgijski reprezentativac Romelu Lukaku napustio je Everton i svoju karijeru će nastaviti u dresu Manchester Uniteda.

Crveni đavoli će ovog 24-godišnjeg napadača platiti čak 75 miliona funti i sa Unitedom bi Lukaku trebao potpisati ugovor na četiri sezone. Poznato je da je Lukaku svoju karijeru počeo u Anderlechtu za koji je debitovao 2009. godine kada je imao samo 16 godina.

Nakon što je jučer potvrđeno da će svoju karijeru nastaviti u Manchester Unitedu na internetu se pojavila zanimljiva fotografija ovog napadača kada je imao samo 13 godina. Već tada je Lukaku bio daleko ispred svoje generacije po svemu, a ova fotografija govori hiljadu riječi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.