Pogodite ko je lajkao Pogbinu dobrodošlicu za Lukakua

Je li on novo pojačanje?

Pogodite ko je lajkao Pogbinu dobrodošlicu za Lukakua

Manchester United danas je potvrdio informaciju da su postigli dogovor oko transfera Romelua Lukakua iz Evertona.

Prvi koji je poželio dobrodošlicu novom članu u ekipu bio je francuski veznjak Paul Pogba. On je na Instagramu objavio video sa Lukakuom uz opis "vidimo se sutra na treningu".

Engleski mediji odmah su nastavili ovu priču, pa su objavili informaciju uz fotografiju na kojoj se vidi da je krilni fudbaler Intera Ivan Perišić jedan od onih koji su lajkali ovaj post. Podsjetimo, i Perišić se pominje u kontekstu transfera u Manchester United, a mnogi smatraju da je ovo samo potvrda pregovora između dvije strane i želje Perišića da dođe na Old Trafford. 

Inter za svog fudbalera želi 50 miliona eura, dok United nudi 10 miliona manje. Vidjet ćemo hoće li do dogovora u nastavku prelaznog roka i doći.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti