Foto: EPA

Ramos o odlasku Ronalda

"Ne znam šta će biti s Ronaldom"

Midhat Šljivak

Najbolji fudbaler svijeta za prošlu godinu Cristiano Ronaldo konstantno se povezuje s odlaskom iz Real Madrida.

Najviše se spominje povratak portugalskog velemajstora u Manchester United, ali za sada sve ostaje samo na pričama i špekulacijama.

Zanimljivu izjavu za Ronalda za Marcu je dao kapiten Reala Sergio Ramos, koji ističe da je vrlo smiren što se Portugalca tiče, ali da ipak ne zna šta će se s njim desiti.

"Ronaldo? Sve što se dešava oko njega je lična stvar. Ne mogu mnogo o tome mnogo pričati. Kao saigrač, presretan sam što igram s najboljim na svijetu. Imamo odličan odnos i ne brinem se za njega. Moguće je da želi otići, ali ja ne znam šta će se desiti", rekao je Ramos.

Ronaldo je u Real stigao 2009. godine, a s kraljevskim klubom je osvojio apsolutno sve.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.