Gostujuća garnitura od danas u prodaji

Interesantan dizajn: Zrinjski predstavio novi dres

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski danas je predstavio nove gostujuće dresove za sezonu 2017/2018.

Italijanski proizvođač sportske opreme i tehnički sponzor bh. kluba Macron kreirao je vrlo interesantne dresove Zrinjskom, kojeg u posljednje vrijeme nismo imali priliku gledati u 'prugastoj varijanti', pa će ovo biti svojevrsna promjena u odnosu na neke ranije godine.

Iz Zrinjskog su poručili da su se na dizajn dresa s bijelo-crvenim prugama odlučili kako bi na taj način obilježili četvrt stoljeća od obnove djelovanja HŠK Zrinjski, budući da je ovaj klub u prvim godinama nakon obnove rada prije 25 godina igrao upravo u takvim dresovima, koji su nerijetko korišteni i prije zabrane rada 1945. godine.

Također, iz mostarskog kluba su saopštili da je uz ove dresove originalno predviđene plave šorceve i plave štucne, iako će u nekim utakmici, ovisno od garniture domaćina, Plemići uz ovaj dres morati koristiti bijele šorceve i bijele štucne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Novi dres Zrinjskog već se nalazi u prodaji i to po cijeni od 75 KM, dok je cijena dječijeg modela 65 KM.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.