Nijemci dijele pravdu na prvom meču Zrinjskog i Maribora
FOTO: EPA

Glavni sudija Daniel Siebert

Nijemci dijele pravdu na prvom meču Zrinjskog i Maribora

Samir Mlaćo

Nogometaši Zrinjskog u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka u srijedu će Pod Bijelim brijegom ugostiti momčad slovenskog šampiona Maribora.

Iz Zrinjskog su proteklih dana vrijedno analizirali Slovence, a poznato je i ko će dijeliti pravdu u prvom meču. Naime, glavni sudija meča koji se igra u srijedu sa početkom u 19 sati je Daniel Siebert iz Njemačke, dok su njegovi pomoćnici Harm Osmers, Jan Seidel i Lasse Koslowski.

Delegat susreta je Jan Damgaard (Danska), a kontrolor suđenja Bertrand Layec (Francuska).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Daniel Siebert rođen je u u Berlinu 4. maja 1984. godine, a svoj internacionalni debi imao je 29. maj 2015. godine na Evropskog prvenstvu U-19 u duelu Portugala i Turske, a prvi seniorski internacionalni debi imao je u prijateljskom meču Lukskemburga i Moldavije 9. juna 2015. godine.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi