Transfer pred realizacijom

Perišić prihvatio poziv Mourinha

Edmir Škorić

Hrvatski ofanzivac Ivan Perišić sve je bliže dresu Manchester Uniteda.

Navodno je Perišić sada sve dogovorio s Joseom Mourinhom i ostalo je još da Inter i Manchester pronađu zajednički jezik, pa da se transfer i realizuje.

Perišić je dugo vremena želja Mourinha, ali Inter je oklijevao i nije imao namjeru da ga proda, no čini se da je sada situacija potpuno drugačija.

Hrvat je nezadovoljan u klubu i želi da ode, već je sve dogovorio s Mourinhom i Old Trafford će po svemu sudeći biti stadion na kojem će igrati naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inter želi 50 miliona eura za Perišića, a Unitedu to neće biti problem platiti, obzirom da su skoro triput više dali za Romelua Lukakua Evertonu. Prodajom Perišića Inter će krenuti u dovođenje Di Marije i Brandta, a zanima se i za Matića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.