Benteke na Goodisonu?

Everton pravi tim iz snova, stiže novi Belgijanac?

Edmir Škorić

Na Goodison Parku su dosta trgovali ovog ljeta, no nemaju namjeru da prestanu s dovođenjem igrača.

Do sada je u Everton stiglo šest novajlija, a među njima i Wayne Rooney, Jordan Pickford, Sandro Ramirez..., no tu nije kraj pojačanjima.

Prema informacijama iz Engleske, Karamele sada traže novog napadača i spremni su čelnici Evertona uložiti ozbijnu svotu novcu u dovođenje Christiana Bentekea, koji je trenutno član Crystal Palacea, ap rethodno je nastupao za Liverpool.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Everton je spreman da plati i do 27 miliona funti za Belgijanca, koji bi bio nasljednik svog zemljaka Romelua Lukakua, koji je otišao u Manchester United.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.