Pregovori u toku

United još ne odustaje od Perišića

Hrvatski krilni fudbaler Ivan Perišić još uvijek je glavna meta Manchester Uniteda u ovom prelaznom roku.

Iako su prije nekolko dana ozvaničili dolazak Romelua Lukakua iz Evertona, Crveni đavoli ne prestaju tražiti pojačanja u napadu, a naredno bi trebao biti Perišić.

Pregovori između Uniteda i Intera oko visine obeštećenja za ovog fudbalera traju dugo vremena, a čini se kako će se nastaviti još barem nekoliko dana. Manchester United nudi oko 10 miliona funti manju cifru od one koju Inter želi, prenose engleski mediji. Upravo u tome leži glavni problem, ali vlasnik kluba sa Old Trafforda Ed Woodward odlučan je u namjeri da ovaj transfer završi navodno do kraja sedmice, pa je ostao u Evropi umjesto najavljenog odlaska u Ameriku. 

Inter za Perišića navodno traži blizu 50 milion funti. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.