Bivši stoper Željezničara

Emir Hodžurda pojačao Radnik iz Bijeljine

Nekadašnji stoper Željezničara Emir Hodžurda danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Radnikom iz Bijeljine.

Hodžurda je u prošloj sezoni nastupao za Vitez, za koji je odigrao 21 utakmicu, a nakon potpisivanja ugovora je istakao da je zadovoljan zbog dolaska u Bijeljinu.

"Drago mi je što sam postao novi član Radnika. Zahvalio bih se ljudima iz Uprave na korektnim pregovorima, a moja želja je da se što prije uklopim u ekipu kako bih pomogao Radniku u ostvarivanju ovosezonskih ciljeva. Dat ću sve od sebe da opravdam ukazano povjerenje", rekao je Hodžurda.

Radnik će do kraja prelaznog roka sigurno dovesti još fudbalera, a prioritet je pronaći zamjenu za napadača Marka Obradovića koji je otišao u kazahstanski Aktobe.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.