Obradoviću u Radniku ukazana velika čast

Preuzeo kapitensku traku

Obradoviću u Radniku ukazana velika čast

Odlukom stručnog štaba FK Radnik novi kapiten kluba u narednoj sezoni bit će Marko Obradović. 

Sjajni srbijanski napadač je svojim zalaganjem i požrtvovanošću u dresu Radnika postao ljubimac navijača, a kapitensku traku preuzima od Stanka Ostojića koji je ovog ljeta prešao u redove Sloge iz Simin Hana. 

Obradović se nada da će opravdati povjerenje stručnog štaba, uprave i navijača koji u njemu vide vođu ekipe, ne skrivajući da će mu biti čast kao kapiten u narednoj sezoni predvoditi bijeljinski klub. 

U trenutnom Radnikovom timu Obradović je jedan od igrača s najviše nastupa u Plavom dresu. Za Radnik nastupa od 2013. godine i dosad je odigrao 129 službenih utakmica, uz 48 postignutih pogodaka i 13 upisanih asistencija. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prošao je omladinsku školu Partizana, a imao je priliku igrati i u inostranstvu, tačnije u Belgiji za Francs Borains i Eupen. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi