Velibor Đurić još godinu dana u Radniku

Produžen ugovor

Velibor Đurić još godinu dana u Radniku

E. Škorić

Velibor Đurić (35) potpisao je danas ugovor s Radnikom na još godinu dana.

Đurić je prošle sezone nastupao za Radnik i u 30 mečeva postigao je četiri gola u Premijer ligi BiH, a Bijeljinci su objavili da će i naredne nositi plavi dres.

I sam Đurić sretan je što je produžio ugovor s Radnikom, te se zahvalio na povjerenju predsjedniku Mladenu Krstajiću i treneru Mladenu Žižoviću.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Danas smo produžili saradnju na još godinu dana. Iskreno mi je drago zbog toga, jer imam vrlo dobru saradnju sa svim ljudima u klubu. Osjećam se odlično i nadam se da ću svojim igrama doprijeniti tome da se ispune svi ciljevi Fudbalskog kluba Radnik u predstojećoj sezoni. Hvala predsjedniku Mladenu Krstajiću i treneru Mladenu Žižoviću na ukazanom povjerenju", rekao je Velibor Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi