Promašeni penal koštao Plemiće

Jakovljević: Ovo nam se desilo i protiv Želje

Stoper Zrinjskog Slobodan Jakovljević bio je jedan od najboljih u ekipi Zrinjskog na večerašnjoj utakmici protiv Maribora (1:2).

Nakon utakmice, Jakovljević je bio razočaran rezultatom i poručio je da njegov tim nije zaslužio da izgubi.

"Iskreno, mislim da je Maribor nezasluženo pobijedio. Tokom čitave utakmice smo bili bolji. Maribor je kvalitetna, evropska ekipa i uspjeli su iskoristiti naše greške i iz tri šanse postigli dva gola", rekao je Jakovljević, te nastavio:

"Odigrali smo izuzetno dobru utakmicu i mislim da bi utakmica otišla u drugom smjeru da je Bilbija postigao gol iz penala. Nešto slično nam se već desilo prošle sezone protiv Želje. Idemo u Maribor da damo sve od sebe, pa šta bude".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.