Foto: EPA

Mendy i Walker pred potpisom

City dogovorio dva velika pojačanja

Midhat Šljivak

Manchester City dogovorio je dolazak dvojice novih fudbalera.

Kako navodi Sky Sports, novi članovi Građana u narednim danima će postati lijevi bek Benjamin Mendy (Monaco) i Kyle Walker (Tottenham).

"Manchester City je jako blizu realizacije transfera Mendyja. Monaco želi 50 miliona funti i ostvaren je veliki napredak u pregovorima", piše Sky Sports.

Desna strana odbrane Cityja biće vjerovatno jača za Kylea Walkera, zvijezdu Tottenham Hotspura. I on bi trebao koštati Građane više od 50 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"City je također jako blizu dovođenja Walkera. Povećali su ponudu do 55 miliona funti i čini se kako će Spursi pristati",  dodaje Sky.

Sigruno je da će ova dvojica fudbalera biti velika pojačanja za City koji je već u svoje redove doveo golmana Edersona iz Benfice, te Bernardo Silva iz Monaca.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.