Slavija starta sa pripremama

Radović ponovo na klupi Slavije, prozivka zakazana za danas

Samir Mlaćo

Nakon što je Milomir Odović napustio klub, te preuzeo B tim Željezničar, FK Slavija je ostala bez šefa stručnog štaba.

Ipak, Odovićevo mjesto nije dugo bilo upražnjeno, s obzirom da je na njegovo mjesto imenovan Dragan Radović, koji je posljednji angažman imao u sarajevskom Olimpiku. Zanimljivo da Radović po četvrti put sjeda na klupu Slavije.

Prozivka nogometaša iz Istočnog Sarajeva, člana Prve lige RS, biće održana danas u 18 sati na pomoćnom stadionu, a prvi pomoćnik Radoviću će biti Goran Simić, dok će Nebojša Maslovarić biti zadužen za rad sa golmanima.

Već ranije spominje se da bi Slavija mogla u svoj tim vratiti nogomeaša iz sjajnih dana ovog kluba kao što su Zoran Kokot, Miljan Govedarica, Bojan Regoje i dr., a da li će se to i desiti ostaje nam da vidimo.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.