Moderni semafor za novu sezonu Prve lige FBiH

Husić ponovo na djelu: Sloga dobila novu ’prinovu’

Samir Mlaćo

U sklopu priprema za novu sezonu Prve lige Federacije BiH nogometaši Sloge Simin Han remizirali su sa Radnikom iz Bijeljine (1:1), te pokazali da definitivno imaju veoma kvalitetnu momčad.

Sloga je sigurno jedan od glavnih kandidata za osvajanje prvog mjesta u Prvoj ligi Federacije BiH, ali to će svakako trebati opravdati i na terenu. Azmir Husić, "alfa i omega" Sloge nije štedio novac u prelaznom roku, a ovih dana u Simin Han, mjesto pokraj Tuzle, stigla je nova prinova. Radi se o modernom semaforu koji će dodatno olakšati posao delegatima na domaćim susretima Sloge.

"Danas je stigla nova prinova u Simin Han. Naime, riječ je o modernom semaforu koji će ove sezone sudijama olakšati posao. Vrijedi napomenuti da je ovaj semafor kupio Azmir Husić", istaknuto je na facebook stranici FK Sloga Simin Han.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.