Stjepanović i Stokić potpisali za Slogu

Ekipa iz Siminog Hana sve jača

Stjepanović i Stokić potpisali za Slogu

E. Škorić

Prvoligaš iz Siminog Hana, FK Sloga, doveo je nova pojačanja i time nastavio da slaže sjajan tim za Premijer ligu.

Azmir Husić u Siminom Hanu stvara respektabilnu ekipu koja je zrela za Premijer ligu BiH, što je i cilj Sloge, da se naredne sezone u Prvoj ligi FBiH izbori za prvo mjesto i ostvari historijski uspjeh.

Brojna zvučna imena stigla su u Slogu ovog ljeta, a sada je klub zvanično potvrdio angažmane napadača Joce Stokića i iskusnog veznjaka Nemanje Stjepanovića.

Stokić je došao iz Čelika, dok je Stjepanović nedavno raskinuo ugovor sa Slobodom. Kako su ranije stigli drugi igrači s bogatim iskustvom igranja u Premijer ligi, sve osim ulaska u Premijer ligu za Slogu će biti veliki neuspjeh.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi