Derbi u Mostaru, Sloga dočekuje Metalleghe BSI

Žrijeb Prve lige Federacije BiH

Derbi u Mostaru, Sloga dočekuje Metalleghe BSI

S. Mlaćo

Danas je u hotelu Sunce u Vogošći održan žrijeb parova za novu sezonu Prve lige Federacije BiH.

Žrijebu takmičarskih brojeva obavezni su bili prisustvovati svi klubovi koji će u narednoj takmičarskoj sezoni učestvovati u takmičenju Prve lige Federacije BiH, a to su: Bosna Visoko, Bratstvo Gračanica, Čapljina, Igman Konjic, Iskra Bugojno, Jedinstvo Bihać, Metalleghe Jajce, Olimpik Sarajevo, Orašje, Rudar Kakanj, Slaven Živinice, Sloga Simin Han, TOŠK Tešanj, Travnik, Velež Mostar i Zvijezda Gradačac. Žrijebanju nisu prisustvovali samo predstavnici HNK Orašje, a udovoljeno je zahtjevu FK Sloga Simin Han i FK Velež da prvo kolo igraju na domaćem terenu.

U prvom kolu nove sezone koje se igra 05/06.08 snage će odmjeriti:

NK Iskra - NK TOŠK

Velež - Olimpik

Sloga Simin Han - Metalleghe BSI

Čapljina - Jedinstvo

NK Travnik - Slaven Živinice

Bosna Visoko - Orašje

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rudar -Bratstvo

Igman - Zvijezda

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi