Aktuelni prvak Formule 1

Rosberg posjetio trening Manchester Uniteda u Americi

Samir Mlaćo

Nogometaši Manchester Uniteda nalaze se na pripremama u Americi, gdje se spremaju za novu sezonu Premier lige, te ostala takmičenja koja ih očekuju u narednom periodu.

Jučer su izabranici Josea Mourinha savladali Real Salt Lake sa 2:1, a strijelci za popularne Crvene Đavole bili su Mkhitaryan, te Romelu Lukaku, koji je odmah pokazao da će biti veliki pojačanje za United.

Veliki broj navijača u Americi prati svaki trening Uniteda, a na jednom od posljednjih pojavio se i aktuelni prvak Formule 1 Nico Rosberg.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rosberg se nedavno iznenada penzionisao, a tokom treninga obavio je i kratki razgovor sa Portugalcem Mourinhom, te drugim zvijezdama Manhcestera. Na poklon je dobio i dres ovog kluba.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.