Posudba iz redova Plemića

Vitez doveo Ćosića iz Zrinjskog

S. Mlaćo

Novi član NK Vitez danas će i zvanično postati golman Emir Čutahija, te napadač Seid Zukić, a gotovo sigurno je da oni neće biti posljednja pojačanja za tim Ivice Bonića.

Naime, čelnici Viteza vrijedno rade na dovođenju pojačanja, a danas je dogovoren i dolazak Đorđeta Ćosića koji u Vitez dolazi na posudbi iz bh. prvaka Zrinjskog.

Ćosić nastupa na poziciji lijevog beka, a ugovor sa Plemićima veže ga do ljeta 2018. godine. U Vitezu će zasigurno imati priliku za mnogo većom minutažom. U Zrinjski je ovaj 21-godišnjak stigao iz redova Drine Zvornik, a prije toga je nastupao za Zvijezdu 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na drugoj strani omladinske selekcije Zrinjskog pojačat će Denis Džonlić, sada već bivši član Gradine iz Srebrenika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.