Zvanično: Haris Handžić potpisao za Zrinjski

Vratio se u Premijer ligu BiH

Zvanično: Haris Handžić potpisao za Zrinjski

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Haris Handžić, vratio se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine nakon što je raskinuo ugovor sa Debrecenom.

Ovaj 27-godišnji napadač u prvom dijelu protekle sezone nosio je dres prvaka Hrvatske Rijeke, dok je u drugom igrao za mađarski Debrecen. Nakon nekoliko godina Handžić se odlučio vratiti u Premijer ligu jer je potpisao saradnju sa aktuelnim prvakom BiH Zrinjskim.

Zrinjski je danas na svojoj zvaničnoj stranici potvrdio da je Haris Handžić potpisao za mostarski klub, te da će dres Plemića nositi u naredne dvije sezone.

Pored Rijeke i Debrecena bh. napadač je u svojoj karijeri nastupao za Vaduz i rusku Ufu, a u Premijer ligi BiH nosio je dresove Sarajeva, Veleža, Rudara i Borca.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti