Igrač Širokog nakon meča

Ćorluka: Igrali smo na nulu i to nas je koštalo

Endin Čaušević

Široki Brijeg se oprostio od Evropske lige večerašnjim porazom na Pecari od Aberdeena rezultatom 2:0.

Bh. klub se nije uspio plasirati u treće pretkolo iako je imao veoma dobar rezultat iz prve utakmice (1:1). Široki je i na Pecari odigrao dobar meč, ali su Škoti ekspresno u finišu postigli dva gola i nokautirali ekipu s Pecare.

Nakon utakmice igrač Širokog Brijega, Josip Ćorluka, izjavio je za SportSport.ba da je Aberdeen večeras zasluženo slavio na Pecari.

"Dali smo sve od sebe, znali smo kako su opasni u mnogim situacijama i to nas je na kraju koštalo. Igrali smo na nulu i možda smo trebali ići da damo gol. Jednostavno nismu nam dali da igramo svoju igru i na kraju su nas zasluženo pobijedili", rekao je Ćorluka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.